Kan Je Gewone Spots Vervangen Door Led?  thumbnail

Kan Je Gewone Spots Vervangen Door Led?

Published Jul 19, 23
3 min read

Table of Contents


Philips Spot Led

In plaats daarvan sluit je de panelen aan op het stroomnet, waarna je een schakeling kunt maken op de daarvoor gebruikelijke plekken - led lamp spot dimbaar. Maak je op dit moment gebruik van TL-verlichting of andere meer traditionele lichtbronnen? Het is mogelijk om die door LED panelen te vervangen, waarbij de bestaande schakelaars in de ruimte blijven zitten - led spot inbouwdiepte 2 cm.

Houd er rekening mee dat je standaard een schakelaar kunt gebruiken - gu led spot. Een dimmer vraagt om een voeding en een LED paneel die daar specifiek voor geschikt zijn. Een reguliere dimmer (voor bijvoorbeeld traditionele verlichting) is helaas niet geschikt om de LED panelen mee te dimmen. De verlichting kan gaan flikkeren, de voeding kan te warm worden en uiteindelijk kunnen de LED lampen beschadigen.

Er hoeft op die manier niets te veranderen aan de manier waarop je de verlichting bedient, waardoor je de panelen op een heel eenvoudige wijze kunt (laten) plaatsen (Led keukenverlichting). En gaat het om een nieuwe ruimte? De schakelaars voor LED panelen hoeven er niet anders uit te zien dan die voor andere verlichting waar je gebruik van maakt(e).

Wil je de LED panelen dimmen? Houd er dan rekening mee dat je daarvoor niet zomaar gebruik kunt maken van de eventuele dimmer die je al hebt zitten - led spot med sensor. LED verlichting vraagt om gelijkspanning (in plaats van wisselspanning) en werkt bovendien op een lager voltage dan het stroomnet zelf. Dit betekent dat er een driver zit tussen het bedieningselement (de schakelaar of dimmer) en de verlichting die je daarmee bedient. led spot gu5 3 12v.

Bovendien vraagt het om een speciale LED-dimmer, die is afgestemd op de stroom en spanning die de panelen gebruiken. Vervolgens werkt de dimmer zoals je dat gewend bent, waardoor je daar op een veilige en eenvoudige manier gebruik van kunt maken. Benieuwd naar de montagewijze van LED panelen? Ze laten zich over het algemeen makkelijk monteren.

Armatuur Led Spot

In de meeste gevallen heb je genoeg aan een schroevendraaier, of een accuboormachine als je meerdere panelen bevestigt en je dat op een eenvoudige wijze wilt doen. spot ar111 led. Je gebruikt voor de montage van de panelen met LED-verlichting een montageframe, dat er natuurlijk bij wordt geleverd - 12v led spot gu10. https://www.inbouwledspots.nl. Ook de schroefjes zitten daar al bij, inclusief de pluggen die je kunt gebruiken voor een stevige bevestiging aan het plafond of aan de wand.

Je monteert het frame aan het plafond of aan de wand, waarna je de mogelijkheid hebt om het LED paneel erin te schuiven. door de montagewijze van het LED paneel is het paneel zelf altijd iets kleiner dan de afmetingen die zijn aangegeven. Kies je voor een 60 x 60cm paneel? Dan gaat het om iets kleinere afmetingen, omdat het opbouwframe wel deze precieze maat heeft en het daar in moet passen (opbouw spot led).

In algemene zin zal de montage van opbouwpanelen er als volgt uitzien: 1. Je begint met de montage van de zijkanten van het opbouwframe - led lamp spot. Je kunt de twee zijkanten aan het plafond of aan de muur schroeven. Je maakt daarvoor gebruik van de (eventuele) pluggen en de (lange) schroeven die er worden meegeleverd - 24v led spot.2. Monteer vervolgens de onderkant van het frame, aan de beide zijkanten die je al hebt geplaatst. Het is belangrijk om de bovenkant nog open te laten, zodat je de mogelijkheid hebt om het daadwerkelijke paneel te plaatsen. 3. Schuif het LED paneel in het frame zoals je dat voor 3 van de 4 delen hebt gemonteerd (4000k led spot).

Latest Posts

Praxis Kerst Buitenverlichting

Published Oct 01, 23
7 min read

Praxis Kerst Buitenverlichting

Published Oct 01, 23
7 min read

Buitenverlichting Laagspanning

Published Sep 28, 23
4 min read